Paraiškos būsena:
Baigtas įgyvendinti
Vykdytojas |
UAB "Veiverių skonis" |
Savivaldybė |
Prienų raj. |
Priemonė |
Procesas LT
|
Prioritetas
|
3 PRIORITETAS. Smulkiojo ir vidutinio verslo konkurencingumo skatinimas
|
Kvietimo kodas |
03.3.1-LVPA-K-820-01
|
Pagrindinis projekto tikslas – UAB „Veiverių skonis“, įmonės gaminančios padažus ir majonezą, produktyvumo didinimas įdiegiant inovatyvią valdymo sistemą. Norint pasiekti šį tikslą, įmonė įsidiegs ir sertifikuos maisto saugos vadybos sistemą (pagal FSSC 22000) ir ją pasitelkiant pasieks didesnį darbo našumą, veiklos efektyvumą ir pagerins gaminamos produkcijos kokybę bei saugumą.Įgyvendinus projektą įmonė optimizuos pagrindinius veiklos procesus: Pirkimų vykdymą, žmogiškųjų išteklių valdymą, gamybos valdymą, Pardavimo valdymą, Klientų valdymą.
Paraiškų informacija
Paraiškos gavimo data:
2016-01-18
Nr. Vertinimo kriterijus |
Finansavimo statusas |
Vertinimo balas |
1. Tinkamumo vertinimas
|
Taip
(2016-03-21)
|
|
2. Naudos ir kokybės vertinimas
|
Taip
(2016-04-08)
|
90.00
|
Paraiškoje nurodyta projekto vertė:
16 850,00 Eur
Prašoma finansavimo suma:
8 425,00 Eur
Sutarties informacija
Projekto veiklų įgyvendinimo pradžia:
2016-06-01
Projekto veiklų įgyvendinimo pabaiga:
2017-04-28
Sutarties pasirašymo diena:
2016-06-03
Sutarties galiojimo pabaiga:
2017-06-05
Projekto išlaidų suma, Eur |
Finansavimas, Eur |
Apmokėta išlaidų suma, Eur
|
Išmokėtas finansavimas, Eur
|
10 904,00
|
5 452,00
|
10 904,00
|
5 452,00
|
Stebėsenos rodiklių pasiekimai
Eilės numeris |
Stebėsenos rodiklio pavadinimas |
Matavimo vienetas |
Siektina reikšmė pasirašytose projektų sutartyse |
Pasiekta reikšmė |
1
|
Įdiegtos inovatyvios valdymo sistemos
|
Skaičius
|
1.00
|
1.00
|
Statistika
|
2
|
Investicijas gavusios įmonės darbo našumo padidėjimas
|
Procentai
|
157.52
|
0.00
|
Statistika
|
3
|
Subsidijas gaunančių įmonių skaičius
|
Įmonės
|
1.00
|
1.00
|
Statistika
|
Paskutinė atnaujinimo data: 2021-04-14 07:55